Найуспішніші кіберспортсмени


Andreas ‘Xyp9x’ Højsleth (Андреас Хойслет) (23 года) (CS:GO)
$1,319,834

      ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу xyp9x andreas højsleth  

Андреас почав свою кар'єру в 2012 році і встиг побувати в декількох колективах. Всі його серйозні досягнення були реалізовані в складі Astralis. В кінці 2013 року була сформована команда über G33KZ, яка перейшла з CS Source в CS: GO. Пізніше п'ятірка продовжила свою кар'єру в Team Dignitas, після чого гравці перейшли під прапори Team SoloMid, а коли шляху датських кіберспортсменів і вищеназваної організації розійшлися, то п'ятірка продовжила виступати під тегом '?' (Team Questionmark). Через півтора місяці гравці змінили назву на Astralis, а за наступні майже три роки досягли небачених висот, про які неодноразово було сказано раніше.

Peter ‘dupreeh’ Rasmussen (Пітер Расмуссен) (25 років) (CS:GO)
$1,316,423

Картинки по запросу Питер Ротман
Найстарший з представників команди Astralis, Пітер Расмуссен почав кар'єру професійного гравця в вересні 2012 року, коли приєднався до 3DMAX. Після цього, кіберспортсмен потрапив в Copenhagen Wolves, де познайомився з іншими датчанами, з якими грає донині. Разом з ними він заснував команду über G33KZ, яка пройшла довгий шлях і стала тією Astralis, яку ми знаємо сьогодні. Пітер є одним з найбільш явних доказів того, що CS: GO - це не тільки спосіб розслабитися ввечері після важкого робочого дня, а й альтернатива непоганого заробітку.

Nicolai 'dev1ce' Hvilshøj Reedtz (Микола Хвілшой Рідтц) (23 роки) (CS: GO)
$ 1,284,801

Картинки по запросу headphones

Микола Рідтц почав кар'єру на початку 2013 року, коли приєднався до Copenhagen Wolves. Пізніше перейшов в heroic і потім назад в Copenhagen Wolves. В кінці 2013 року dev1ce приєднався до команди Андреаса 'Xyp9x' Хойслета і не змінює свою команду вже довгий час. Найуспішнішим періодом в кар'єрі Миколи так само, як і в випадку інших гравців Astralis, вважається 2018 рік. Данці змогли виграти у багатьох великих чемпіонатах і стали першою командою, яка здобула перемогу в чотирьох турнірах серії Intel Grand Slam. За свою працю колектив отримав грошовий бонус розміром в $ 1,000,000. Не доводиться сумніватися в тому, що скоро dev1ce подолає позначку в $ 1,300,000, а поки сума його призових становить $ 1,284,801.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АНИМЕ ИГРЫ ДЛЯ PC

World of Tanks уходит из киберспорта на неопределенный срок

SCP: Secret Laboratory